خودرو mvm 315 صندوقدار 2022-11-24
ام وی ام ۳۱۵ صندوقدار
اگرچه پیشرانه نهچندان توانمند این محصول برای محیطهای شهری مناسب است اما باتوجه به اتاق بزرگ و وزن بالای این محصول خانوادگی نباید توقع یک ماشین تیز و تند را از آن داشته باشیم. با توجه به توقف تولید این خودرو، خرید ام وی ام ۳۱۵ را کموبیش میتوان در پلتفرمهای فروش خودروهای دستدوم دنبال کرد. رانندگان جاده در بررسی مزایا و معایب ام وی ام 315 روی موضوع شتابگیری خیلی حساس هستند. با توجه به مشخصات فنی پیشرانه ام وی ام 315، نمیتوان انتظار شتابگیری خیلی زیادی از این خودرو داشت. در آزمایشهای شتابگیری که از این خودرو به عمل آمده، بازه زمانی بین 15 تا 16 ثانیه برای پر کردن سرعت 0 تا 100 به دست آمده است.
واقعیت این است که در طراحی نمای جلوی این خودو تا حدی از نهنگ الگوبرداری شده است. رینگهای سایر 15 اینچ با 10 پره ساخته شده از جنس آلومینیوم برای این خودرو استفاده میشود. تلاش ما انتشار اخبار و مطالب روز حمل و نقل و وسایل نقلیه در ایران و جهان برای بازدیدکنندگان علاقهمند و ارائه و تبادل اطلاعات مفید و صادقانه در محیطی جذاب و دوستانه است.
سلام به همه دوستان محترم من بین این ماشین و لیفان ایکس ۵۰(دنده ای) گیر کردم.ممنون میشم یه راهنمایی کنید. سلام خدمت همه دوستان من بین این ماشین و لیفان ایکس ۵۰(دنده ای)گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید. آخرین چیزی که بگم اینه که همین شرکت چینی که خیلیا میان بدمیگن ازش ۳۱۵ ساخته که حتی ماشین آمپر آب ندارهفقط در صورت جوش آوردن یه آلارم رو کیلومتر میده.. روی بدنه ام وی ام 315 صندوقدار جدید خطوط آیرودینامیکی خودنمایی میکنه و طراحی جلو و عقب این خودرو دچار تغییرات گسترده ی شده و می توان گفت چهره ی آن را جوان پسندانه تر کرده است. اولین نکته ای که پس از نشستن پشت فرمان MVM 315 و شروع حرکت با این خودرو نظر ما را به خود جلب مینماید، نرمی زیاد فرمان این خودرو است. در ضمن، حداکثر سرعت این خودروی 1210 کیلوگرمی در حدود 170 کیلومتر بر ساعت عنوان شده است.
ام وی ام ۳۱۵ یک موتور 4 سیلندر تنفس طبیعی با حجم ۱۴۹۷ سیسی دارد که ۱۰۷ اسب بخار قدرت و ۱۴۰ نیوتن متر گشتاور تولید میکند. یک صفحه نمایشگر کوچک تک رنگ نیز بین دو نشانگر سرعت و دور موتور حضور دارد و اطلاعات ضروری را به آگاهی راننده می رساند. فرم صندلی ها و پوشش های شبه چرمی آنها را میتوان نسبتا قابل قبول دانست و کیفیت آنها به نسبت سایر اجزای کابین در درجه بالاتری قرار دارد. سایز شیشههای جانبی مناسب بوده و فریم مشکی رنگ دور تا دور آن را احاطه کرده است. بخش انتهایی پنجرهها نیز فاقد شیشه شفاف بوده و به جای آن از یک قطعه مشکی رنگ استفاده شده است.
در این مطلب به معرفی MVM 315 شرکت مدیران خودرو و شرح تغییرات و مدل ها و تیپ های مختلف آن تا جدیدترین نسخه MVM 315 پلاس می پردازیم. اگر تجربه رانندگی با این خودرو را دارید، آیا میتوان موارد دیگری را به فهرست مزایا و معایب MVM 315 افزود؟ اصلا پاسخ شما به سوال ام وی ام 315 بخریم یا نه، چیست؟ نظرات و تجربیات خود را در این زمینه حتما با ما در میان بگذارید. حتما قبل از تصمیمگیری نهایی برای خرید این خودرو، نظرات تعدادی از صاحبان آن را نیز جویا شوید. رسیدن به درک درست از معایب یک خودرو در تصمیمگیری برای خرید آن اهمیت زیادی دارد. بنابراین دعوت میکنیم که با دقت زیاد نکاتی که در این بخش از مطلب مزایا و معایب ام وی ام 315 ذکر میکنیم، توجه نمایید. دو سال بعد از عرضه ی ام وی ام 315 سدان ، فیس لیفت این خودرو وارد بازار کشورمان شد که به جز تغییرات ظاهری تغییر دیگری نکرده و شاهد همان موتور 1.5 لیتری با قدرت 107 اسب بخار هستیم.
جهت بهرهمندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخشهای مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
هر چند این خودروی سواری در دو مدل سدان و هاچبک وارد ایران شد؛ اما در حال حاضر تقریبا پیدا کردن مدل سدان آن مانند یافتن سوزن در انبار کاه است. تا قبل از سال 1395 گروه مدیران خودرو، ام وی ام 315 را در دو مدل ساده و اسپرت بهفروش میرساند. این خودرو از سال 1391 تحت نام «ام وی ام 315» به بازار ایران ارائه شد. شرکت مدیران خودرو به عنوان عاملیت رسمی کمپانی چینی چری در ایران، عهدهدار مونتاژ این خودرو در کشور شد و در سال ۱۳۹۴ نیز نسخه فیس لیفت آن را به بازار ایران عرضه نمود. برای بهبود پایداری و راحتی سواری، این خودرو در محور جلو از سیستم تعلیق مک فرسون و در محور عقب از سیستم بازوی پیچشی (Torsion Beam) بهره میبرد. این ترکیب راحتی و پایداری مناسبی را در مسیرهای نامناسب و کوچه پسکوچههای شهری به راننده ارائه میدهد.
شرایط پیش فروش خودرو X35 تیگارد موتور برای زمستان اعلام شد
شش بلندگو، دوربین و سنسور دنده عقب نیز تجربه رانندگی را بهبود میبخشند. در بخش ایمنی، ام وی ام ۳۱۵ به ترمزهای دیسکی در جلو و کاسهای در عقب مجهز شده است که عملکرد خوبی در کاهش سرعت و توقف خودرو ارائه میدهند. همچنین سیستم کمکی نظیر ABS (ترمز ضد قفل) نیز در این خودرو به کار رفتهاند که به بهبود عملکرد ترمزها کمک میکنند. شرکت سپند خودرو آریا که در سال ۱۳۸۶ و با شماره ثبت ۴۴۶۳۰۶ تاسیس شده است یکی از معتبرترین و موفق ترین شرکت های حوزه فروش خودرو در ایران می باشد. سپند خودرو شرکتی کاملا خصوصی است که توسط مدیران کاملا حرفه ای اداره می شود.
بیش از 15سال تجربه موفق در زمینه فروش نقدی و اقساطی خودرو در سراسر کشور از افتخارات سپند خودرو می باشد. تست رانندگی ضمن اینکه نوع سواری خودرو را مشخص میکند، بسیاری از ایرادات خودرو را که حتی با استفاده از دستگاه دیاگ قابل تشخیص نیستند را نیز نمایان میسازد. اینکه این خودرو را با رتبه اول تیپ هاچ بک جهان در سالیان قبل مقایسه کنیم کمی شرم آور هست علت هم به میزان توانایی های صنعت خودرو ایران برمیگردد.اگر عادلانه بخواهیم این خودرو را مقایسه کنیم به نظر بنده مزدا 121 ژاپن بهترین گزینه عادلانه هست. یکی از مشکلات مشترک ام وی ام 315 با خودروهای داخلی، مواد اولیه بیکیفیت مورد استفاده در طراحی بدنه داخلی و داشبورد است. البته این مشکل در رقبای دیگر ام وی ام 315 یعنی پژو 206 و لیفان ایکس 50 نیز وجود دارد.
امویام ۳۱۵ هاچبکی سابکامپکت با طولی کمی بیشتر از چهار متر است اما بااینوجود از فضای داخلی مناسب و جاداری سود میبرد که از این لحاظ کاملاً بر خودرویی چون پژو ۲۰۶ برتری دارد. همچنین صندوق بار ۳۱۵ نیز برای خودرویی با این ابعاد و در این کلاس واقعاً بزرگ و مناسب است. یکی دیگر از ویژگیهای مثبت این خودرو تعلیق نرم آن است که با توجه به کیفیت جادهها و خیابانهای کشورمان اهمیتی دوچندان پیدا میکند. البته این نرمی تعلیق به هندلینگ خودرو لطمه زده است تا جایی که در پیچها کاملاً حرکت گهوارهای ماشین حس میشود اما بااینوجود چسبندگی ۳۱۵ قابلقبول و مناسب است. اگر به دنبال یک هاچبک جادار، اقتصادی و با طراحی جذاب هستید، ام وی ام 315 صندوقدار میتواند گزینه مناسبی باشد.
میزان مصرف سوخت این خودرو در حدود 6.5 لیتر در هر 100 کیلومتر برآورد شده و گنجایش باک سوخت آن برابر 50 لیتر است. به طور کلی طراحی ظاهری MVM 315 در برابر بهای پرداختی و با توجه به رقیبان اصلی این خودرو، قابل قبول بوده و می تواند نظر مثبت اقشار ضعیفتر جامعه را تا حدی به سوی خود جلب نماید. نمای پشت MVM 315 بر خلاف زوایای دیگر، چندان عادی و دلنشین به نظر نمیرسد. یک خط فرمدهنده حجمی از انتهای چراغ عقب تا نزدیکیهای گلگیر جلو تداوم یافته و به همراه یکی دو مورد خطوط حجمی دیگر، بر جنبه های جسورانه نمای جانبی این خودرو افزوده است.
اجرت و هزینه تعویض تسمه تایم و دینام انواع خودرو در سال 1403
به طور کلی نمای روبروی MVM 315 اگرچه حرف چندانی برای گفتن ندارد اما به هر حال در مقایسه با نمونههای مشابه وطنی، به اصطلاح «یک آب پاکتر» است. یک نوار کرومی نیز در داخل جلو پنجره مشاهده میشود که از دو طرف نماد mvm به سمت جوانب جلو پنجره امتداد یافته است. شبکههای اجتماعی دیجیاتو سریعترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است.
درکل امویام ۳۱۵ طراحی خاص یا هیجانانگیزی نداشته و میتوان آنرا خودرویی با طراحی ساده و تا حدودی کهنه توصیف کرد که البته به لطف فیسلیفت و افزودن قطعات مذکور بهتر از گذشته شده است. ام وی ام 315 صندوقدار، یکی از خودروهای چینی پرفروش در بازار ایران بود که با وجود توقف تولید در سال 1395، همچنان در بازار دست دوم خرید و فروش میشود. این خودرو با طراحی جذاب، کابین جادار و قیمت مناسب، توانست توجه بسیاری از خریداران را به خود جلب کند. اما آیا این خودرو ارزش خرید دارد؟ در این مقاله، به بررسی مزایا، معایب و نکات مهم خرید ام وی ام 315 صندوقدار میپردازیم. شرکت مدیران خودرو در سال 1399 تصمیم گرفته است ام وی ام 315+ را به بازار عرضه کند.
این پیشرانه از توان خروجی 107 اسب بخار و 140 نیوتن متر گشتاور برخوردار است؛ چنین نیرویی نیرویی از طریق یک گیربکس 5 سرعته دستی به چرخهای جلویی این خودرو منتقل میشود تا طی زمانی در حدود 12 ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یابد. نسل دوم از سال 1393 همزمان با سایر بازارهایی که شرکت چری در آنان به عرضه خودرو می پردازد به بازار ایران نیز عرضه شد. در نگاه اول طراحی جلو خودرو و داشبورد آن کاملا متمایز از نسل اول به نظر می رسد. همچنین موتور خودرو از لحاظ آلایندگی قادر به رعایت پروتکل استانداردهای یورو 5 گردید.این خودرو در دو تیپ Sport Excellent و Excellent Sport توسط مدیران خودرو عرضه شد که دلیل این نوع نام گذاری گیج کننده برای نگارنده هنوز تعجب بر انگیز است. تیپ اسپرت اکسلنت، مدل فول آپشن این خودرو بود که مجهز به باربند، چراغ خوشامدگویی و سیستم صوتی ویفا دانمارک بود اما اکسلنت اسپرت که مدل پایه بود فاقد موارد مذکور بود که بعد از حذف مدل فول آپشن از تولید صرفا باربند به مدل پایه اضافه گردید و در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد. قیمت ۳۱۵ اما پس از چندین مرتبه افزایش از ۴۷,۷۰۰,۰۰۰ تومان هماکنون به ۵۱,۴۰۰,۰۰۰ تومان رسیده که منصفانه بگوییم برای چنین خودرویی مبلغ گزافی محسوب میشود چراکه با این قیمت و حتی کمتر از آن میتوان خودروهای بهتر یا بروزتری خریداری کرد.
البته سیستم تعلیق نرم خودرو تا حدی روی هندلینگ این خودرو تاثیر منفی گذاشته است که در ادامه بیشتر به آن میپردازیم. نکته منفی اما مورد انتظار که در کابین بسیاری از خودروهای این رده قیمتی مشاهده میشود، استفاده از متریال پلاستیکی نسبتا بیکیفیت و ارزان قیمت در بخشهای مختلف کابین نظیر داشبورد و پنل دربهاست که حس خوبی را برای سرنشینان در پی نخواهد داشت. همچنین استفاده از پلاستیک مشکی رنگ به همراه رگه های نقرهای در قسمت زیرین دربها و نیز دور گلگیرها (به رنگ مشکی) جزو آن دسته از کلکهایی است که به منظور زیباتر جلوه دادن خودرو، امروزه در بسیاری از اتومبیل های هاچبک و کراس اوور چینی شاهد آن هستیم. MVM 315 جدید با استفاده از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر خطی تنفس طبیعی طراحی شده است که با بهرهگیری از فناوری DOHC و استفاده از ۱۶ سوپاپ، راندمان احتراق را بهبود میبخشد. این پیشرانه قادر است تا ۱۰۷ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه تولید کند و حداکثر گشتاور آن در ۴۵۰۰ دور در دقیقه به ۱۴۰ نیوتنمتر برسد؛ ارقامی که برای استفاده روزمره در محیطهای شهری و جادههای معمولی کافی تلقی میشوند.
دید عقب محدود MVM 315
نسل اول این خودرو در ایران در سال 1391 توسط مدیران خودرو ارائه شد که دارای موتور 1500 سی سی با قدرت 107 اسب بخار بود و لازم به ذکر است این موتور هنوز نیز بر روی مدلهای فعلی این خودرو مورد استفاده قرار می گیرد. نسل اول مجهز به گریبکس دستی 5 سرعته و رینگ 15 اینچ و سیستم ترمزی مجهز به ABS -EBD که در محور جلو مجهز به دیسک و محور عقب مجهز به ترمز کاسه ای بود. این خودرو دارای استاندارد آلایندگی یورو 4، ایموبلایزر، دو ایربگ برای سرنشینان جلو بود و سیستم صوتی آن دارای درگاه aux – usb بوده است. در فهرست مزایا و معایب MVM 315 نمیتوان از کنار مصرف سوخت این خودرو بهسادگی عبور کرد. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو نیز چیزی در حدود 6.5 لیتر در 100 کیلومتر است.
فرمان هیدرولیک نیز به عنوان یک ویژگی مهم در بهبود حس رانندگی، کنترل بهتری را در دست راننده قرار میدهد؛ این خودرو در نمونههای جدیدتر ام وی ام ۳۱۵ پلاس، به فرمان برقی مجهز شده است. مصرف سوخت ام وی ام ۳۱۵ جدید در نسخه دندهای به گونهای طراحی شده که در حدود ۶/۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر بوده و این امر آن را به گزینهای مقرون به صرفه تبدیل میکند؛ هر چند مصرف نهایی یک خودرو به مقدار زیادی به کیفیت رانندگی و وضعیت فنی خودرو بستگی دارد. علاوه بر این، رعایت استانداردهای زیستمحیطی مانند آلایندگی یورو ۴، نشاندهنده توجه سازندگان به جنبههای محیط زیستی و اقتصادی در کنار عملکرد فنی است؛ در تعدادی از مدلهای این خودرو همانند MVM 315H، با بهبودهای صورت گرفته، سطح آلایندگی به یورو ۵ ارتقا پیدا کرده است.
امویام 315 صندوقدار اسپرت، مدل ۱۳۹۴
ام وی ام ۳۱۵، یکی از خودروهای هاچبک اقتصادی موجود در بازار ایران است که توسط شرکت مدیران خودرو عرضه میشود. این مدل در سالهای اخیر با تغییرات ظاهری و ارتقاء فنی همراه بوده تا بتواند همچنان بهعنوان گزینهای جذاب در بین خودروهای شهری مطرح باشد. قیمت ام وی ام ۳۱۵ آن را در ردهی خودروهای اقتصادی بازار قرار میدهد و برای سالیان متوالی، یکی از گزینههای پرفروش بازار ایران است. چری فولوین / Chery Fulwin یا ام وی ام 315 (آنطور که در ایران شناخته می شود) یکی از ارزانترین خودروهای بازار چین است که نسل اول آن از سال 2001 در چین عرضه شد.
در کل نسل جدید 315 در مقایسه با مدل قبلی ارزش خرید بالاتری دارد اما نوسانات نرخ ارز و تورم موجود و همچتین قیمت 170 میلیون تومانی New315 در زمان درج این مقاله اما و اگر های زیادی برای قیمت گذاری خودرو مذکور به وجود می آورد و باید تا زمان عرضه آن خودرو منتظر قیمت آن باشیم. با در نظر گرفتن تمامی شرایط می توان با اطمینان گفت مدیران خودرو برای این خودرو قیمتی بالای 200 میلیون تومان در نظر خواهد گرفت. در بررسی مزایا و معایب ام وی ام 315 باید نگاهی به استهلاک خودرو نیز بیندازیم. تجربه نشان داده است که دیسک و صفحه ام وی ام 315 خیلی زودتر از سایر خودروها تمام میشوند. بهخصوص اگر از بازار دست دوم اقدام به خرید این خودرو میکنید، پیشنهاد ما این است که در همان ابتدا برای تعویض دیسک و صفحه اقدام کنید تا با مشکل خاصی روبهرو نشوید.
مشهورترین خودروهای ساخت شوروی، از لادا و مسکوویچ تا یوآز
در رنج قیمتی که ام وی ام 315 صندوقدار در آن قرار دارد، نمونههای کارکرده 206 صندوقدار V20، گریت وال C30 و ولا V5 جزو خودروهایی هستند که میتوانیم از آنها به عنوان رقیب یاد کنیم. 206 صندوقدار V20 سالیان سال است که در بازار کشورمان حضور دارد، از بازار دست دوم پررونقی برخوردار است و مالکانش برای دسترسی به قطعات یدکی نیز به دردسر نمیافتند؛ بنابراین از میان تمامی خودروهای نام برده شده، در این رده قیمتی پیشنهاد میکنیم که به سراغ پژو 206 صندوقدار V20 بروید. همچنین مشابه نسل گذشته دیسپلی جدید 8 اینچی این نسل امکان اتصال موبایل به سیستم صوتی و مشاهده محتویات موبایل بر روی دیسپلی خودرو Mobile Mirror Link و ساپورت GPS در کنار قابلیت پشتیبانی DVD, MP3, SD را برای سرنشینان به ارمغان می آورد. یکی از مهمترین بحثها در زمینه مزایا و معایب ام وی ام 315، سیستم ایمنی آن است. به همین دلیل نمیتوان انتظار عملکرد عالی سیستمهای ترمز خودروهای جدید را از آن داشت. اهل فن معتقدند که سیستم ترمز 206 در مقایسه با ام وی ام 315 عملکرد بهتری دارد.
شرایط فروش مدیران خودرو: ام وی ام، فونیکس و اکستریم – اسفند 1403
در بین خودروهای داخلی پژو 206 و در میان خودروهای خارجی نیز لیفان ایکس 50 بهعنوان رقبای آن شناخته میشوند. با در نظر گرفتن این نکته مهم توجه شما را به مزایای ام وی ام 315 جلب میکنیم. صحبت درباره مزایا و معایب خودروها همواره یکی از چالشبرانگیزترین بحثها در بین علاقهمندان به این حوزه است. معمولا وقتی بحث کارشناسی به میان میآید، نمیتوان با قطعیت یک خودرو را رد یا تایید کرد. بلکه باید عملکرد آن را در بخشهای مختلف بهتفکیک زیر ذرهبین برد تا در نهایت قضاوت منطقی صورت بگیرد.
تفاوتهای عمدهای در ابعاد طراحی، امکانات رفاهی و عملکرد فنی مشاهده میشود. پژو ۲۰۶، به عنوان خودرویی کلاسیک و محبوب، همواره به واسطه طراحی جذاب و چابکی در جادههای شهری مورد توجه بوده است. این مدل با موتورها و سیستمهای مکانیکی که در زمان عرضه به کار رفته بودند، حس سبکی را در رانندگی به همراه داشته و همچنان از طرف علاقمندان خودروهای کوچک و مقرونبهصرفه خریداری میشود.
دسترسی سریع
خودرویی چینی که بیش از یک دهه از حضور آن در ایران میگذرد و به همین دلیل میتوان نگاه کارشناسی دقیقی به نقاط ضعف و قوت آن انداخت. اگر هنوز بین خرید MVM 315 و سایر رقبای همرده آن مردد هستید، پیشنهاد میکنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید. مونتاژ ام وی ام 315 صندوقدار در سال 1395 متوقف شده است و این خودرو هم اکنون فقط در نمونههای دست دوم و کارکرده قابل خریداری است.
برخلاف غربیلک فرمان، پنل کیلومتر شمار پشت آن، دارای طراحی نسبتا اسپرت بوده و جایگاه عقربه های سرعت شمار و دور سنج به صورت شش ضلعی نامنتظم طراحی شده که در ایجاد حس اسپرت تاثیر بسزایی داشته است. با ورود به کابین MVM 315 و نظرافکندن به داشبورد این خودرو، متوجه حس وحال نسبتا اسپرت فضای داخلی آن خواهید شد. حضور برخی خطوط طراحی که با زوایای نسبتا تیز به یکدیگر پیوسته اند، این حس را تقویت خواهد کرد. برند ویکی برای سهولت خرید و فروش خودرو و ارائه انواع خدمات خودرویی پا به عرصه گذاشته است. لیزینگ خودرو مرکزیت فعالیت برند ویکی را شامل میشود و میلیونها متقاضی خرید و فروش خودرو از این پس با ویکی سروکار خواهند داشت. خریداران، فروشندگان، خودروسازان و در ادامه تعمیرکاران خودرویی، نمایندگیهای فروش قطعات خودرویی و هرآنچه به خودرو و خودروسوار مرتبط است را میتوان در ویکی به انجام رساند.
ماشین مورد علاقتو پیدا کن
برای ارزیابی کامل مزایا و معایب ام وی ام 315 باید به امکانات رفاهی آن نیز بنگریم. آینههای برقی، سانروف، چراغهای مهشکن جلو و عقب، سیستم نمایشگر 7 اینچی لمسی، صندلی چرم، سنسور و دوربین دید عقب و فرمان برقی از جمله مهمترین امکانات این خودرو هستند. البته همان طور که اشاره کردیم، بسیاری از این امکانات مانند فرمان برقی صرفا در فولترین تیپ MVM 315 یعنی مدل پلاس آن قرار دارند. توجه داشته باشید که وقتی پای کلماتی مانند مزایا و معایب به میان میآید، با مفاهیم نسبی سروکار داریم. بهعبارت دیگر باید مزایا و معایب خودروی ام وی ام 315 را نسبت به خودروهای همرده قیمتی خود بررسی کنیم.
سیستم تعلیق جلو به صورت مکفرسون مستقل با فنر پیچشی، میله نگهدارنده و ضد لغزش بوده و در عقب از نوع کشنده چندگانه با فنر پیچشی است. به طور کلی کابین MVM 315 در نوع خود از طراحی مناسبی برخوردار است و با کمی ارفاق نمره قبولی را برای خود رزرو مینماید. چراغهای عقب هم سایز کوچکی داشته و از این زاویه چندان زیبا به نظر نمیرسند. سپر عقب ارتفاع زیادی داشته و بسیاری از بخشهای آن را فضای خالی عاری از هر گونه اِلمان خاص در بر گرفته است. درب صندوق عقب نیز سایز کوچکی دارد و عبور دادن لوازم حجیم از دروازه آن چندان سهل و آسان نخواهد بود.
بااینحال رقبای مستقیم این خودرو رنو ساندرو و برلیانس H320 هستند که هردو خودروهای محبوبی محسوب میشوند درحالیکه دنا پلاس هم میتواند گزینهٔ مناسبی در این رنج قیمت باشد. ام وی ام ۳۱۵ با یک پیشرانهٔ ۱.۵ لیتری چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ به بازار عرضه میشود که ۱۰۷ اسب بخار قدرت و ۱۴۰ نیوتن متر گشتاور دارد؛ بنابراین این هاچبک چینی از لحاظ بازدهی پیشرانه دقیقاً همسطح پیشرانهٔ TU5 پژو قرار میگیرد. از سوی دیگر، نسخهٔ پیش از فیسلیفت ۳۱۵ از مشکل داغ کردن و عمر کوتاه دیسک و صفحه رنج میبرد که گویا این مشکل پس از فیسلیفت برطرف شده است. علاوه بر این، ۳۱۵ توسط چری با تریم داخلی دورنگ به بازار عرضه میگردد که نمای بهتری به کابین آن بخشیده است اما مدیرانخودرو آنرا با تریم داخلی مشکی عرضه میکند که خستهکننده بوده و کیفیت پایین آنرا بیشتر نشان میدهد. همچنین غربیلک فرمان نیز فرمی کاملاً قدیمی و کسلکننده دارد که حتی از غربیلک فرمان محصولات از رده خارج ایرانخودرو مانند پژو پارس هم کهنهتر به نظر میرسد؛ اما در مدل جدید اسپرت، یک نمایشگر لمسی هفت اینچی به خودرو اضافه شده که نکتهای مثبت بشمار میرود. یکی از عیوب عمدهٔ ام وی ام ۳۱۵، کیفیت پایین آن خصوصاً در کابین است که برای خودرویی با قیمتی بیش از پنجاه میلیون تومان واقعاً ناامیدکننده است.
MVM 315 یکی از قدیمیترین و در عین حال پرفروشترین خودروهای شرکت مدیران خودرو در بازار ایران است. کمپانی چینی چری این خودرو را نخستین بار در سال 2009 رونمایی کرد و با نام چری فالوین 2 در بازار چین و سایر کشورها بهفروش رساند. مدیران خودرو در سال 1391 نخستین مدل ام وی ام 315 را در ایران مونتاژ و روانه بازار کرد. در طول سالهای دهه 90 شمسی مدلهای مختلفی از این خودرو توسط ام وی ام روانه بازار شد؛ اما مدل فیس لیفت MVM 315 بیشترین توجه را به خود جلب کرد. ظاهر و قیمت ام وی ام ۳۱۵ آن را در مقابل رقبایی همچون پژو ۲۰۶ قرار میدهد.
به واقع در قیاس با اکثر محصولات حاضر در رده قیمتی زیر پنجاه میلیون تومان نظیر انواع سمند، پژو و تندر 90، mvm315s از طراحی ظاهری تاثیرگذارتر و زیباتری برخوردار است. این خودرو به محدوده تحت سیطره و یا بهتر بگوییم، به حیاط خلوت مدل های ارزان قیمت داخلی وارد شده است؛ همان بخشی که در حکم گاو شیرده خودروسازان داخلی بوده و در طی سالیان دراز اجازه ورود به هر خودرویی در آن داده نمیشود. چه بخواهیم و چه نخواهیم، حضور خودروسازان چینی در ایران را باید به فال نیک گرفت؛ اگرچه این بدان معنا نیست که ما از عدم حضور خودروسازان مطرح جهانی در بازار خودروی کشور حمایت میکنیم؛ بلکه برعکس، بسیار هم به آن انتقاد داریم. چه بخواهیم و چه نخواهیم، حضور خودروسازان چینی در ایران را باید به فال نیک گرفت؛ اگرچه این بدان معنا نیست که ما از عدم حضور خودروسازان مطرح جهانی در بازار خودروی کشور حمایت میکنیم؛ ...
{مشخصات فنی
|}در هر دو نسل مدلهای صندوقدار نیز عرضه گردید که به خاطر شکل و طراحی ظاهری آنان خیلی مورد توجه و پسند مشتری ایرانی قرار نگرفت. اساسا خودروهای چینی در بازار ایران به امکانات رفاهی مناسب و متنوع شناخته میشوند. به همین دلیل خیلی نمیتوانید روی امکانات رفاهی آن حساب ویژهای باز کنید.
طی این فیسلیفت عمدهٔ تغییرات در نمای جلویی خودرو انجام گرفته که شامل تغییر کامل چراغهای جلو، جلوپنجره و سپر میشود. در عقب اما تنها به تغییر گرافیک داخلی چراغها و تغییراتی جزئی در سپر بسنده شده است. همچنین از سال گذشته مدیرانخودرو اقدام به عرضهٔ مدل جدیدی از این خودرو با نام ۳۱۵ اسپرت کرده است که خود در دو نسخهٔ لاکچری و اکسلنت به بازار آمد. این مدل در بیرون به پوششهای پلاستیکی روی بدنه و سپرها، محافظ نقرهایرنگ در زیر سپرها و ریلهای روی سقف مجهز شده که نمای خودرو را بهبود بخشیده است.
در مجموع مانند سایر خودروهای چینی، ام وی ام 315 نیز نمره قابل قبولی دریافت میکند. حتما هنگام خرید ام وی ام 315 دقت کنید که کدام مدل این خودرو را انتخاب میکنید. از نظر مشخصات فنی و پیشرانه آسوده خاطر باشید؛ چراکه یکی از معایب ام وی ام 315 در مدلهای مختلف، ثابت بودن توانایی فنی آنهاست. البته میزان چسبندگی چرخها به سطح زمین در حد کافی بوده و از این نظر چندان جای نگرانی نیست.
این موضوع با مراجعه به جدول گزارش کیفیت خودروهای تولید داخل نیز تأیید میشود چراکه ۳۱۵ موفق به کسب تنها دو ستارهٔ کیفیت از سازمان بازرسی کیفیت ایران دریافت کرده است. مشکل دیگر این خودرو که البته در اکثر خودروهای چینی وجود دارد افت قیمت بسیار بالا در نمونههای دستدوم و فروش دشوارتر آن نسبت به محصولات ایرانخودرو است که نقطهٔ منفی بزرگی محسوب میشود. به دیگر معایب این هاچبک چینی یعنی شتاب گیری و کشش ضعیف و همینطور غربیلک فرمان قدیمی هم در بالا اشاره شد.
{مصرف سوخت مناسب ام وی ام 315
|}اما در عوض هندلینگ خودرو کمی در این بین دچار نقصان شده و حین عبور از پیچها شاهد حرکت گهواره ای در خودرو هستیم. صفحه نمایشگر لمسی 7 اینچی، برترین شاخصه مدرن کابینه MVM 315 بوده و یک دکمه چرخان ویژه تنظیم شدت پرتاب جریان هوای سیستم تهویه نیز در زمینهای نقرهای رنگ جلب توجه مینماید. بخشهای عمده کابین به رنگ مشکی منقش شده و در برخی قسمت ها نظیر کنسول میانی و غربیلک فرمان آثاری از رنگ نقرهای نیز به چشم می خورد. حدود تحتانی سپر عقب هم مانند سایر بخشهای زیرین بدنه، با پلاستیک مشکی - نقرهای تزئین شده و دو عدد چراغ قرمز رنگ مه شکن با فرمی نسبتا باریک و کشیده نیز در دو طرف پایینی سپر عقب جای داده شده اند.
همچنین مایلیم تجربیات، دانستهها و نظرات شما را که برای همگی ما مفید و راهگشاست، بدانیم. آپشنهای خودروی MVM 315 را سیستم ترمز ضد قفل، مانیتور ۷ اینچی لمسی، ۶ بلندگو، سنسور عقب، قفل مرگزی با ریموت و تنظیم برقی آینههای جانبی تشکیل میدهند. سیستم تعلیق نسبتا نرم باعث شده تا شاهد سواری آرامش بخشی از این خودرو باشیم.
خودرو سواری mvm